Røveri mod Komplet kiosk i Nakskov

Nakskov: En yngre mand begik onsdag eftermiddag røveri i kiosken Komplet på Axeltorv i Nakskov.

Røveren kom ind i kiosken omkring kl. 15.25 hvor han med en ca. 20 cm lang kniv truede personalet til at udlevere kassebeholdningen til ham – herefter stak han af over Axeltorv.

Røveren beskrives som ca. 18-20 år, dansktalende, slank af bygning, ca. 180 cm høj, iført sort North-Face jakke m. hætte trukket over hovedet, sort strikhue under hætten, sorte arbejdsbukser, hvor strømperne var trukket uden på, sorte støvler og blå strikhandsker m. hvid skrift.

Umiddelbart efter røveriet søgte politiet efter gerningsmanden i Nakskov. I Nygade standsede politiet en mand, som umiddelbart kunne passe på signalementet af røveren. Det viste sig, at han ikke havde noget med røveriet at gøre, men han var i besiddelse af forskellige ting, der var stjålet tidligere på dagen fra et værelse på ungdomskollegiet på Munkholmvej i Nakskov. Der var tale om en 18-årig mand fra Nakskov, som blev anholdt og sigtet for tyveri. Han blev løsladt klokken 19.04 efter afhøring på politistationen i Nakskov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.