Fire måneders fængsel for trusler og forsøg på vold
Glostrup: En 34-årig mand fra Herlev har mandag den 1. november ved Retten i Glostrup fået en dom på fire måneders ubetinget fængsel for trusler mod sin kone og forsøg på vold mod politiet.

Han blev dømt for den 10. september at have truet sin kone på deres bopæl. Han kastede blandt andet knive mod døren til det værelse, hvor kvinden gemte sig med deres fælles barn. Da politiet ankom til adressen kastede den 34-årige en køkkenkniv efter betjentene fra en afstand af cirka tre meter. Kniven ramte væggen mellem betjentene.

Det lykkedes efterfølgende betjentene at få overmandet og passiviseret den 34-årige, så han kunne blive anholdt. Den 34-årige har siddet varetægtsfængslet siden anholdelsen og han blev løsladt efter dommen.

Han modtog dommen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.