19. april 2024

Foto: Politi.dk
Foto: Politi.dk

Vestegnen: Københavns Vestegns Politi har sidste uge kørt en målrettet aktion i samarbejde med fogedretten i Glostrup, for at finde efterlyste til fremstilling i fogedretten – og det har været en succes.

Mange var efterlyst
Der var rigtig mange efterlyste i kredsens kommuner, inden Københavns Vestegns Politi og fogedretten i Glostrup iværksatte den målrettede indsats for at finde skyldnerne og derved få afsluttet de mange sager.

Over 500 sager er ekspederet
Fogedretten i Glostrup afholdte ”frit lejde” den 7. og 8. oktober, hvor der samlet blev ekspederet 129 sager.

Fra mandag den 11. oktober til fredag den 15. oktober kørte Københavns Vestegns Politi målrettet ud for at finde de efterlyste. Resultatet blev 162 anholdte, og da flere af de anholdte havde mere end én sag, og mange fulgte opfordringen med at melde sig selv, så blev der i uge 41 ekspederet 401 sager. Samlet for hele perioden blev der dermed ekspederet 530 sager.

– Jeg er meget tilfreds med forløbet, og det er gået over al forventning. Der er faktisk rigtig mange, der har fulgt opfordringen og meldt sig selv. Vi opfordrer stadig til, at de resterende eftersøgte melder sig selv, for vi har fortsat fokus på området – og nu er der langt færre at koncentrere sig om, siger vicepolitikommissær i Københavns Vestegns Politi Kim Granau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.