Tre fængslet for overfald i tog

København: En blev fængslet i 11 dage og to andre fik deres anholdelse forlænget i 3X24 timer i en sag om overfald på en mand i et S-tog i nat.

Overfaldet skete da en mand ville have en cigaret fra offeret. Da han blev afvist, blev offeret slået, sparket og tilsidst slået i hovedet med en flaske, så han måtte sys med flere sting. Overfaldsmændene stak af, da toget kørte ind på Dybbølsbro Station.

Kort efter blev tre mænd med blod på tøjet anholdt i Istedgade. De tre blev i dag fremstillet i grundlovsforhør, hvor dommeren valgte at varetægtsfængsle den ene og forlænge anholdelsen for de to andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.