14-årig fængslet for røveri
Køge: En 14-årig dreng er blevet i dømt 8 måneders fængsel for et røveri.

Den 14-årige blev dømt for, sammen med to andre drenge på henholdsvis 14 og 13 år, at have røvet to drenge i Ølby Centeret i Køge mandag d. 27. september. Her truede gerningsmændene deres fore med en hobbykniv og fik udleveret penge og to koncertbilletter.

Den 14-åriges straf blev udmålt til 8 måneders fængsel, hvoraf 5 måneder blev gjort betinget. Han blev sendt direkte til afsoning for så vidt angår den ubetingede del. Kommunen har iværksat en opfølgende handleplan.

Den anden 14-årige sidder forsat varetægtsfængslet, og hans sag skal behandles i retten den 14. oktober 2010.

Den 13-årige er overgivet til kommunen, da han grundet alder ikke kan straffes.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.