83-årig udsat for hjemmerøveri

Næstved: En 83-årig mand blev kort før klokken 20 mandag aften udsat for røveri i sin bolig på Morelvej i Næstved.

To mænd, ringede på døren under påskud af at ville låne telefonen. Det afslog den 83-årige, med det resultat at de to mænd pressede døren op, og truede den 83-årige til at udlevere penge. Herefter forsvandt de i ukendt retning.

Gerningsmændene var formentlig danske og ca. 25 år. De var begge 175-180 cm høje. Den ene var almindelig af bygning, iført mørkt tøj, bar handsker og havde et sort tørklæde for munden. Den anden var kraftig af bygning og iført mørkt tøj og brune sko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.