25. april 2024

Sådan ser den formodede bombemand ud i dag med skader fra sprængningen. Foto: Politiet.
Sådan ser den formodede bombemand ud i dag med skader fra sprængningen. Foto: Politiet.

København: Københavns Politi har i dag offentliggjort billeder af den formodede bombemand, som blev anholdt efter en sprængning på Hotel Jørgensen fredag eftermiddag.

Politiets billeder viser, at den anholdte har flere snit-skader i ansigtet. Skaderne stammer fra fragmenter fra sprængningen på hotellets toilet.

Desuden viser billederne at manden har en såkaldt ‘boksertud’. Politiet mener, at manden har dyrket en form for kampsport.

Politiet leder efter spor
Københavns Politi oplyser, at man i går afspærrede Ørstedsparken og ledte efter spor, og det har man også gjort i dag. Desuden er Frømandskorpset sat til at gennemgå parkens sø.

Politiet oplyser også, at man i dag er i gang med at afhøre beboere og forretningsdrivende i området omkring Hotel Jørgensen. Det sker i håbet om at kunne beskrive den anholdtes færden op til sprængningen. I den forbindelse kan det oplyses, at den anholdte med sikkerhed vides ankommet til København tidligere end man først havde vished om. Den anholdte indfandt sig første gang på Hotel Jørgensen kl. 06.30 om morgenen tirsdag den 7. september.

DNA sendt rundt i verden
Den anholdtes DNA-profil er blevet rundkastet internationalt i håb om, at hans DNA er registreret et sted – indtil nu uden resultat, oplyser politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.