20. april 2024

Politiet beder om befolkningens hjælp til at finde denne 6-årige dreng, som forsvandt onsdag eftermiddag. Foto: Politiet.
Politiet beder om befolkningens hjælp til at finde denne 6-årige dreng, som forsvandt onsdag eftermiddag. Foto: Politiet.

Greve: Politiet beder om hjælp til at finde en 6-årig dreng fra Greve, som har været væk siden i eftermiddags.

Kl. 19.00 modtog Midt- og Vestsjællands Politi anmeldelse om, at en 6-årig dreng fra Greve er savnet af sin familie.

Derengen blev kørt hjem fra skole sammen med en kammerat og dennes far. Han blev sat af på sin bopæl Ved Skellet i Greve omkring kl. 16.00-16.30. Herefter har ingen set drengen.

Politiet har søgt efter drengen med hunde i området, men det er ikke lykkedes at finde ham. Familie og bekendte har ligeledes ledt efter drengen, ligesom hans klassekammerater er blevet kontaktet.

Den 6-årige dreng, der ser ældre ud end sin alder (8-10 år), beskrives som kraftig af bygning med halvlangt sort hår. Han er af dansk/filippinsk afstamning. Han var iført sort jakke, blåstribet trøje og mørkeblå bukser. Han bærer på en skoletaske/rygsæk.

Politiet vil gerne kontaktes, hvis nogen har set drengen. Politiet opfordrer til, at man kigger efter drengen i legehuse, skure o.l.

Kontakt politiet på tlf. 114 eller 46 35 14 48.

1 thought on “6-årig dreng forsvundet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.