Mand sigtet for tre røverier

Ballerup: En 18-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for tre røverier i Ballerup, Skovlunde og på Amager.

Tirsdag formiddag anholdt Gladsaxe Lokalpoliti en mistænkt røver på en adresse i Brøndby Strand. Forud for anholdelsen lå en længere efterforskning af tre røverier, som han nu er sigtet for at stå bag.

Det drejer sig om røveri mod et supermarked på Baltorpvej i Ballerup den 11. december sidste år, hvor en maskeret røver truede sig til penge med en brødkniv.

Den 4. januar truede en pistolbevæbnet røver personalet i et supermarked på Helgolandslandsgade på Amager, og den 11. februar gik det ud over en bank på Torvestræde i Skovlunde. Pistolen viste sig senere at være en splatterpistol.

I går onsdag den 11. august blev den mistænkte, en 18-årig mand fra København, fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup med begæring om varetægtsfængsling. Dommeren besluttede at fængsle ham i fire uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.