Magasin oversvømmet
København: Magasin på Kongens Nytorv blev i aftes udsat for store vandmængder, da sprinkler-systemet fik en læk.

Kort før klokken 21 blev Københavns Brandvæsen kaldt ud til Magasin, da brandalarmen på stedet blev aktiveret. Ved ankomsten kunne brandfolkene konstatere, at håndværkere i forbindelse med nedrivning af lofter, havde forårsaget lækage i et sprinklerrør.

Lækagen medførte store vandmængder på flere etager i dele af Magasin.

Brandvæsenet lukkede for hanen i sprinklercentralen og tømt rørene for vandt. Derefter gik brandfolkene igang med at suge vandet op på 4. sal. Der blev tilkaldt ekstra mandskab og materiel til at hjælpe med opsugningsarbejdet. Foretaget opsugning med 3 vandstøvsugere på 5 etager, ca. 600 kvadratmeter i alt.

Desuden blev der foretaget værdisikring og afdækning af frisørudstyr, tøj, kufferter og tasker samt bøger på flere etager i samarbejde med håndværkere. For at kunne opsamle vandet måtte loftplader tages ned på flere etager.

Brandvæsenet havde 13 mand i gang i næsten 3 timer på stedet, inden det blev overdraget skadestedet til ISS Skadeservice som derefter stod for følgeskadebekæmpelse og opsætning af affugtere.

123456789

Skriv et svar