24. april 2024

København: En af verdens bedste tennisspillere og Danmarks største sportsstjerne, Caroline Wozniacki, giver i dag opvisning i Tivoli i forbindelse med lodtrækningen til den første WTA-turnering nogensinde i Danmark. Det sker på Plænen i Tivoli, hvor dagen også byder på kendisturnering og minitennis for børn.

Anledningen til den store tennisevent i Tivoli er den officielle lodtrækning til WTA-turneringen, e-Boks Sony Ericsson Open 2010, der afvikles i Farum Arena den første uge i august med deltagelse af blandt andre Caroline Wozniacki. Lodtrækningen sker live på Plænen i Tivoli, hvor fans kan møde op og møde Danmarks tennisstjerne. Lodtrækningen sendes direkte i Sportsnyhederne på TV 2.

– Jeg glæder mig til at møde de mange danske fans i forbindelse med lodtrækningen i Tivoli. Jeg er virkelig glad for, at vi har fået vores egen WTA-turnering til Danmark, og hvad er mere dansk end at foretage lodtrækningen i Tivoli. Det bliver en stor oplevelse, at møde alle tennisfans på Plænen, før det to dage senere går løs i Farum Arena, siger Caroline Wozniacki om eventen i Tivoli. e-Boks Sony Ericsson Open 2010 arrangeres af Nordic Sports Group i samarbejde med Sport Event Danmark, og turneringen har en samlet præmiesum på ca. 1,2 mio. kr.

Stjerneturnering
Op til lodtrækningen kl. 19.45 vil der foregå en række aktiviteter. Det bliver blandt andet muligt at opleve et par kendisser på slap line, som optakt til en opvisningsturnering i Farum ugen efter. Der vil f.eks. være en underholdende serveevent mod verdens-3’eren Wozniacki, som for nylig på en engelsk græsplæne, Wimbledon, servede 182 kilometer i timen på sin hårdeste serv. Spændende hvor hårdt hun kan serve på en dansk plæne.

Minitennis for børn
På et mindre område tæt på Plænen vil der til lejligheden blive opstillet to minitennisbaner, hvor børn kan spille minitennis. I forbindelse med minitennisbanerne vil børnene få gode råd og vejledninger af mere erfarne tennisspillere.

Program:
18.15 -19.15 Minitennis for børn
18.45 -19.15 Stjerneturnering
19.20 -19.40 Event med Caroline Wozniacki
19.45 -20.00 Officiel lodtrækning til e-Boks Sony Ericsson Open 2010 og live interview med Caroline Wozniacki

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.