Naturbaser til Ballerups børn
Ballerup: Nu får børn og unge i Ballerup Kommune endnu bedre muligheder for at komme tæt på naturen. Med tilskud fra Friluftsrådet er der nu etableret naturbaser i alle ni skole- og institutionsdistrikter i kommunen,

Hver af naturbaserne består af et ”shelter” med bålsted og en depotkasse bag på shelteret med net, bakker og andet udstyr, som børnene kan bruge til at undersøge naturen med.

Lære om naturen
Med naturbasen som udgangspunkt kan børnene gå på opdagelse i, undersøge og lære om naturen med dens insekter, blomster, træer og mange andre organismer. Naturbasen bliver således et centralt sted, hvor børnene kan følge naturen gennem hele året – og forhåbentlig gennem alle årene i børneinstitutionen og i skolen.

I dag kl. 10.00 indvier Borgmester Ove E. Dalsgaard naturbaserne. Det foregår ved naturbasen syd for Hede-Magleparken neden for kælkebakken ved Harrestrup Å med adgang fra Hold An-Vej.

123456789

Skriv et svar