25. april 2024

København: I aften møder Danmark Cameroun ved VM i fodbold og kampen kan følges på storskærm på Rådhuspladsen i København.

En kæmpe storskærm og spændende konkurrencer vil danne rammen for et brag af en VM-folkefest, og for at sætte ekstra gang i stemningen går Sys Bjerre på scenen og spiller sine store hits.

I aften går det løs! Danmark skal spille sin anden kamp ved fodbold-VM i Sydafrika. Modstanderen er Cameroun og efter det tunge nederlag til Holland, er en dansk sejr super vigtig. Den spændende kamp kan ses på Rådhuspladsen, hvor Hyundai i samarbejde med Politiken og Radio 100FM inviterer alle danskere til stor VM-folkefest i Hyundai Fan Park.

– Hvor meget vi end gerne ville, kan vi desværre ikke garantere, at de rød-hvide drenge leverer sejr, men vi kan garantere et brag af en VM-fest på Rådhuspladsen i Hyundai Fan Park i aften. Alle er inviteret til festen, hvor underholdningen vil være helt i top. Der vil være spændende konkurrencer, dj’s, der spiller de kendte VM-sange, og på scenen vil Sys Bjerre synge hendes hits og bidrage til at sætte ekstra gang i VM-festen, siger Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Danmark.

Hyundai Fan Park åbner VM-festen i aften kl. 19.30, hvor der samtidig åbnes op for deltagelse i Hyundais ”Fan of the match” konkurrence. Her vil den bedste sejrsscene eller det vildeste jubelbrøl blive præmieret med Adidas’ officielle VM-bold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.