18-årig fængslet for frihedsberøvelse og røveri
Krimi: En 18-årig mand fra Haslev blev i går ved Retten i Glostrup varetægtsfængslet i fire uger for tre usædvanlige røverier – blandt andet i Hvidovre.

Den 18-årige er sigtet for i tre tilfælde at have truet med kniv og frihedsberøvet tilfældige borgere på gaden. Sammen med en anden gerningsmand er han mistænkt for at have tvunget ofrene med i en stjålet bil og have truet dem til at hæve penge på deres dankort i en række hæveautomater. I et tilfælde blev ofret truet til at lukke røverne ind i sin mors hjem, hvor de stjal nogle genstande.

Københavns Vestegns Politi anholdt manden kl. 03.18 i nat efter det tredje røveri, hvor det lykkedes ofret at alarmere politiet. Københavns Vestegns Politi efterlyser hans medgerningsmand, der beskrives som:

A: Ung mand, anden etnisk oprindelse, 17-20 år, 180 cm høj, almindelig bygning, kort fuldskæg. Han var iført en mørk hættetrøje med logo på brystet, mørke cowboybukser og hvide kondisko.

Henvendelser i sagen til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48.

Den fængslede er sigtet for røverier, frihedsberøvelse, vold, vidnetrusler, ulovlig våbenbesiddelse og brugstyveri af bil. Han erkender sig skyldig.

De tre sager
Tirsdag den 15. juni ved kl. 01-tiden blev en 18-årig mand fra Hvidovre på Kettevej truet med kniv til at sætte sig ind i en bil af to røvere. Den 18-årige blev kørt rundt i ca. en times tid og truet til at hæve penge flere steder. Han blev slået i ansigtet og frarøvet en Ipod og en mobiltelefon.

Onsdag den 16. juni kl. 01.17 blev en 16-årig dreng passet op af to røvere på Paris Boulevard. De tvang ham ind i en bil og kørte rundt med ham i ca. et kvarter for at hæve penge, men uden held. Røverne tog hans kontanter, mobiltelefon, hævekort og en trøje.

Senere samme nat – onsdag den 16. juni – modtog politiet kl. 02.46 en ny anmeldelse om røveri, denne gang på Hvidovrevej, hvor en 23-årig mand fra Hvidovre blev passet op af to personer. De truede ham med en kniv med i deres bil, kørte til en hæveautomat og tvang ham til at hæve penge til dem. De kørte videre til en tankstation for at hæve flere penge, og her fik ofret alarmeret tankpasseren. Efterfølgende tvang røverne den 23-årige videre med i bilen og kørte til hans mors bopæl, hvor de truede sig til forskellige effekter.

Patruljer fra Københavns Vestegns Politi fik anholdt den ene mistænkte på fersk gerning.

123456789

Skriv et svar