Politiet advarer mod sigøjnere på motorvejene

Krimi: Midt- og Vestsjællands Politi har i den seneste tid fået flere anmeldelser om sigøjnere, der forsøger at standse biler på motorveje.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi holder sigøjnerne i biler både på motorvejene og på til- og frakørslerne. Her prøver de at standse biler, og kan nogen gange opføre sig, så de er til fare for trafikken.

Politiet opfordrer bilister til ikke at standse, hvis man tror, at sigøjnerne behøver hjælp. Dels er det ulovligt at standse på motorvejen, dels er der samme steder nødtelefoner, hvormed de pågældende kan kalde hjælp, hvis de er gået i stå. Politiet tror ikke, at de pågældende behøver hjælp, for de er ofte forsvundet ret kort tid efter anmeldelserne.

Politiet mistænker sigøjnerne for måske at tigge penge e.a. eller at ville sælge ting og sager. og beder folk om, at lade være med at standse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.