Ældre dame udsat for tricktyveri
Rødovre: En ældre dame blev tirsdag eftermiddag udsat for tricktyveri i sit hjem på Valhøjs Allé i Rødovre.

Tricktyven udgav sig for at være lejer i samme opgang og under påskud af en vandskade, som ville brede sig, skaffede hun sig adgang til den ældre dames lejlighed. Imens de stod sammen i køkkenet, gik en anden person ind i lejligheden og stjal et større pengebeløb fra en pung i en kommodeskuffe i soveværelset.

Kvinden, der henvendte sig til den ældre dame, beskrives således:

A: kvinde på ca. 20 år, anden etnisk baggrund end dansk – hun talte dansk med accent. Hun er ca. 160 cm høj, har mørkt skulderlangt hår med lidt krøl i, bleg hud og er normal af bygning. Hun var iført sorte bukser, mørk jakke og hvid bluse.

Politiet modtager gerne oplysninger fra vidner i sagen. Henvendelse kan på telefon 43 86 14 48.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.