Ung biltyv gjorde sig bemærket
Høng: En 17-årig dreng blev i går anholdt og sigtet for biltyveri.

Politiet modtog mandag formiddag en anmeldelse om, at en Nissan Micra var blevet stjålet fra Rosenvænget i Høng ved Kalundborg mellem søndag aften og mandag formiddag.

Mandag eftermiddag bemærkede en politimand uden for tjeneste så den 17-årige og ikke mindst hans kørsel. Bilen gik nemlig i stå for den unge mand flere gange. Det fik politimanden til at stoppe bilen og anholde den 17-årige, som bagefter blev overgivet til lokalpolitiet i Kalundborg.

Den unge mand blev sigtet for brugstyveri af bilen, overtrædelse af færdselsloven ved at have ført bil uden kørekort og endelig for overtrædelse af lov om euf. stoffer, da han blev fundet i besiddelse af et mindre kvantum hash.

Han blev løsladt efter afhøring.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.