Politiet indfører visitationszone i Køge

Køge: Politidirektøren i Midt- og Vestsjællands Politi har i dag belsuttet at indføre visitationszone i Køge midtby.

Beslutningen er taget på baggrund af den seneste tids spændinger, slagsmål og konkrete skudepisoder mellem grupper af kriminelle, forskellige steder i Køge by. Senest blen en person, hvis tilknytning til det kriminelle miljø ikke er helt klarlagt, ramt af skud og dræbt tirsdag aften.

Politiet oplyser, at man har efterretninger om en række uafklarede forhold grupperne imellem, og da, hævn er et almindeligt forekommende motiv i disse gruppers måde at agere på, er det nærliggende, at en hævnaktion – eller en ny aktion – vil blive gennemført, mener politiet.

De personer som er målgruppen for visitationszonen er, at de i forbindelse med deres færden i Køge, jævnligt antræffes af politiet omkring Toldboden/Havnen i Køge og i Køge Midtby.

Visitationszonen gælder fra i aften og frem til og med 5. maj 2010 kl. 12.00.

Aktionen er en kontrolaktion, hvor formålet er at kontrollere om nogen i visitationsområdet besidder eller bærer våben. Det med henblik på at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Visitationszonen er afgrænset af følgende gader/områder:

Torvet – Nørregade – Jernbanegade – over jernbaneskinnerne til rundkørslen ved Værftsvej – Værftsvej – Cementvej – Parketvej – fra havnen en lige linie til Toldbodvej ved Køge Å – Brogade til Torvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.