SKAT er med på Døllefjelde-Musse Marked
Nysted: SKAT er med, når Døllefjelde-Musse Markedet åbner i St. Bededagsferien.

Det er ikke første gang, at SKAT er med på det traditionsrige kræmmermarked. Men i går sker det med en lidt anden tilgang.

– Når vi går rundt og taler med stadeholderne, hører vi tit og ofte, at de ikke lige har husket at tjekke reglerne, og at de ikke lige har styr på moms og skat etc., fortæller specialkonsulent hos SKAT Torben Laursen og fortsætter:

– Som noget nyt forsøger vi i år at komme undskyldningerne i forkøbet, ved på forhånd at informere stadeholderne, om hvad de skal huske at have styr på.

SKAT fik en aftale i stand med arrangørerne af markedet, om at udlevere et servicebrev til kræmmerne, når de tilmelder sig markedet. Servicebrevet indeholder en lille huskeliste over hvad man som kræmmer skal være opmærksom på i forhold til skat og moms.

– Vi vil hellere hjælpe virksomhederne til med det samme at følge reglerne, så vi ikke ser så mange fejl, når vi efterfølgende er på kontrol. Det er det nemmeste for alle parter og ligger fint i tråd med SKATs indsatsstrategi, der sætter fokus på vejledning og information sammen med effektiv kontrol, slutter Torben Laursen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.