19. april 2024

Tølløse: En kvinde i den midtsjællandske by Tølløse fik i går konfiskeret sine telefoner efter flere chikanerende opkald alarmcentralen.

En politipatrulje kørte sidst på eftermiddagen ud til kvindens adresse og forsøgte at gøre kvinden forståelig, at hun ikke skulle ringe 112 uden grund, da hun kunne blokere for vigtige samtaler. Budskabet trængte åbenbart ikke ind for efter politiet var kørt fra stedet startede kvinden på ny med at ringe til 112.

Politiet kørte endnu en gang til kvindens adresse, hvor man denne gang ville tage hendes telefoner fra hende for på den måde at stoppe de mange opkald. Politiet fik inddraget en telefon og kørte fra stedet igen.

Senere på aftenen var den gal igen. Der blev fortsat ringet til alarmcentralen. Endnu en gang var man inde hos den 60-årige, og her fandt man en anden telefon, der blev inddraget, og dernæst ophørte de mange opkald til 112.

Der blev trukket store veksler på politifolkenes tålmodighed under besøgene. Kvinden var påvirket af spiritus og på ingen måde samarbejdsvillig. Politiet måtte bruge magt for at få hende til at slippe hendes telefoner, ligesom hun slog ud efter politifolkene og deres patruljevogn.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at kvinden får udleveret sine telefoner igen og denne gang håber man, at hun kun bruger dem, når det er nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.