19. april 2024

Hele landet: Så skete det – foråret slog sig ned i Danmark. Og det bliver fejret! Et samarbejde mellem Frisko og 7-Eleven kommer i år de forårshungrende danskere til gode. I dag kl. 13 deles der gratis is-nyheder ud i alle landets 129 7-Eleven butikker. Med i alt 45.000 is er det den største gratis is-uddeling i Friskos historie.

Årets første is-nyheder er lagt på plads i fryseboksene, og rundt om i landet får danskerne nu mulighed for at finde årets personlige favorit. Helt gratis.

– Vi danskere har kæmpet os igennem flere måneder med mørke, kulde og sne til op over begge knæ. Vejrguderne har endnu ikke helt fundet ud af, hvilket ben de skal stå på, så jeg håber, at is-nyhederne kan få danskernes humør til at stige et par grader. Nu er det forår, og vi trænger alle sammen til lidt forkælelse, siger Charlotta Fellman fra Frisko og understreger:

– Den største uddeling af gratis is i vores historie er også en stor begivenhed for mig selv og mine kollegaer i Frisko. Derfor vil vi naturligvis selv deltage i uddelingen.

Uddelingen starter kl. 13 og fortsætter så længe, der er is på lager 7-Eleven butikkerne – herunder også alle Shell/7-Eleven stationerne.

Hos 7-Eleven ser indkøbschef Morten Vedel frem til en eftermiddag med god stemning i butikkerne.

– Det er ikke hver dag, man bliver budt på gratis is. Og det er bestemt heller ikke hver dag, man får lov til at dele 45.000 gratis is ud. Der er indkaldt engagerede og is-elskende personale til alle vores butikker. De vil, sammen med medarbejdere fra Frisko, sørge for, at der bliver delt flittigt ud af de iskolde nyheder, siger Morten Vedel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.