Fire unge fængslet for røverier og bilbrande
Retten i Glostrup har varetægtsfængslet fire unge fra Brøndby Strand tre uger for røverier og bilbrande i lokalområdet.Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Mændene, som er mellem 15 og 18 år og fra Brøndby Strand, blev i går den 17. marts fremstillet ved Glostrup Ret i et lukket grundlovsforhør.

De fire blev, sammen med en femte person, anholdt ved en aktion tirsdag eftermiddag den 16. marts – fire på bopælen, én i Brøndby Strand Centrum. Den femte blev løsladt ved fremstillingen i går, men er fortsat sigtet for et røveri.

En sjette ung mand, 15 år og lokal, blev i går aftes anholdt – ligeledes sigtet for røveri og bilbrande. Han fremstilles i grundlovsforhør i dag med krav om varetægtsfængsling.

De fængslede plus den anholdte mistænkes hver især for at stå bag flere af en række røverier, og nogle af dem formodes desuden at stå bag en række påsatte bilbrande:

Lørdag den 5. december 2009 kl. 10.15 begik gerningsmænd kioskindbrud på Daruplund i Brøndby Strand. De slap af sted med cirka 30 kasser forskellige drikkevarer samt kontanter.

Mandag den 7. december 2009 17.55 begik gerningsmænd gaderøveri mod en person ud for Lagesminde Allé i Brøndby Strand. De truede sig til et visa-elektronkort og tilhørende kode.

Tirsdag den 29. december 2009 kl. 20.45 begik gerningsmænd røveri mod en dagligvarebutik i Brøndby Strand Centrum. De truede med kniv og pistol personalet til at åbne pengeskabet og slap dermed af sted med et kontant udbytte.
Tirsdag den 5. januar 2010 kl. 21.05 begik gerningsmænd røveri mod en kiosk i Brøndby Strand Centrum. De truede sig med pistol til kassebeholdningen.

Torsdag den 21. januar 2010 kl. 16.56 begik gerningsmænd kioskrøveri på Daruplund. De truede sig med kniv til kassebeholdningen.

Søndag den 28. februar 2010 cirka kl. 02.00 satte gerningsmænd ild til flere biler ved parkeringskælderen i Albjergparken i Brøndby Strand.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.