Maskerede mænd røvede tankstation
Ringsted: Tidligt i morges røvede to maskerede mænd Shell-tanken på Næstvedvej i Ringsted.

Klokken 04.17 kom to To mørkklædte og maskerede mænd kom ind i butikken og truede med en hjulnøgle og en lille kniv. Ekspedienten måtte afleveret et mindre pengebeløb, hvorefter røverne forsvandt fra stedet i østlig retning.

Røverne beskrives som:

A: Mand, ca. 160-165 cm. høj, 15-20 år, mørk i huden, sort hættetrøje med hvidt logo på venstre brudt og højre skulderblad med ordet ”Wrung”, hvid hættetrøje samt hvidt- og gråternet tørklæde for munden, forvaskede cowboybukser og sorte sko.

B: Mand, ca. 170 cm høj, 15-20 år, sort jakke med hætte, logo på venstre bryst og højre skulder, tekst i guld, hvid kasket med hætte, mørkeblå ”hængerøvscowboybukser” med mønster på bag, hvide kondisko og sorte handsker.

Lokalpolitiet i Ringsted hører meget gerne fra borgere, der ud fra signalementet eller på anden måde kan bidrage med oplysninger om røveriet. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.