Maskerede mænd røvede tankstation
Ringsted: Tidligt i morges røvede to maskerede mænd Shell-tanken på Næstvedvej i Ringsted.

Klokken 04.17 kom to To mørkklædte og maskerede mænd kom ind i butikken og truede med en hjulnøgle og en lille kniv. Ekspedienten måtte afleveret et mindre pengebeløb, hvorefter røverne forsvandt fra stedet i østlig retning.

Røverne beskrives som:

A: Mand, ca. 160-165 cm. høj, 15-20 år, mørk i huden, sort hættetrøje med hvidt logo på venstre brudt og højre skulderblad med ordet ”Wrung”, hvid hættetrøje samt hvidt- og gråternet tørklæde for munden, forvaskede cowboybukser og sorte sko.

B: Mand, ca. 170 cm høj, 15-20 år, sort jakke med hætte, logo på venstre bryst og højre skulder, tekst i guld, hvid kasket med hætte, mørkeblå ”hængerøvscowboybukser” med mønster på bag, hvide kondisko og sorte handsker.

Lokalpolitiet i Ringsted hører meget gerne fra borgere, der ud fra signalementet eller på anden måde kan bidrage med oplysninger om røveriet. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

123456789

Skriv et svar