Gratis søndags-shopping med S-toget
Tag toget gratis når du skal på søndags shopping. Foto: René Strandbygaard.
Tag toget gratis når du skal på søndags shopping. Foto: René Strandbygaard.

Storkøbenhavn: Fra på søndag og foreløbig resten af 2010 kan man køre gratis med S-toget den første søndag i hver måned.

– Den første søndag i måneden er en stor shoppedag for rigtig mange storkøbenhavnere. De får nu en mulighed for nemmere og hurtigere at komme til og fra butikker og indkøbscentre, fordi de ikke behøver at tænke på billet eller på at bruge tid på parkering af bilen. Vi håber, at gratis søndag med S-toget vil få vores kunder og potentielle kunder til at tænke S-tog ind som en integreret del af shoppesøndagen, siger salgsdirektør i DSB S-tog, Niklas Marschall.

En billet til oplevelser
DSB S-tog vil samarbejde med flere indkøbscentre i forbindelse med gratis søndag, bl.a. med henblik på information om gratis S-tog i centrenes informationsmedier, som f.eks. højttalere.
Et af centrene er det helt nye Sillebroen, som åbner den 25. marts i Frederikssund.

– Jeg synes, det er et spændende produkt, der er som skræddersyet til Sillebroen, der ligger lige ved siden af stationen i Frederikssund. Faktisk kan man via to broer gå direkte fra perronen og ind til Sillebroens 75 butikker. Og jeg kan godt love S-togspassagererne, at der på vores åbne søndage er masser af tilbud og aktiviteter i Sillebroen, siger center manager, Maria Øberg.

S-tog havde i 2007 sammen med de andre trafikselskaber i hovedstadsområdet et lignende samarbejde med indkøbscentre om Lang Søndag, hvor kunderne kun skulle betale for udturen. Tilbuddet resulterede i mange flere kunder i centrene end på en normal søndag.

Ikke kun shopping
Ud over muligheden for at tage S-toget gratis, når man skal ud og handle, bliver det også nemmere og hurtigere at komme til og fra andre søndagsbegivenheder, f.eks. biografturen, turen til Dyrehaven, familiebesøg eller søndagsbrunchen.

– Der sker rigtig meget andet i København og forstæderne om søndagen. Nu kan man f.eks. tage hele familien gratis med i toget, hvis man skal i skoven, og man kan oven i købet kombinere turen med at tage cyklen gratis med, da det siden 15. januar har været gratis at tage cyklen med S-toget, fortæller Niklas Marschall.

Flere kunder
Dermed er gratis søndag det andet af en række tilbud, som lanceres i begyndelsen af 2010, hvor S-tog sætter fokus på, at det er nemt og hurtigt at tage S-toget.

– Vi har fået flere kunder over de sidste to år, og den vækst vil vi meget gerne øge yderligere i løbet af 2010. Tanken bag tilbudene er, at kunder, der begynder at tage S-toget som følge af de gode tilbud, vil fortsætte med det fremover. Vores ambition er, at alle skal opleve, at det er nemt og hurtigt at tage S-toget, for der vil komme tilbud, som henvender sig til alle, unge som ældre, siger adm. direktør i S-tog Gert Frost.

123456789

One thought on “Gratis søndags-shopping med S-toget

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.