Trafikselskabet Movia har valgt ny bestyrelse

Trafik: Den tidligere Albertslund-borgmester Finn Aaberg (S) tager fire år mere som formand for Trafikselskabet Movias bestyrelse.

Der bliver plads til både tradition og fornyelse i den ni mand store bestyrelse, der de næste fire år skal stå i spidsen for Trafikselskabet Movia.

Albertslunds mangeårige borgmester og nu menigt kommunalbestyrelsesmedlem – Finn Aaberg (S) – fortsætter endnu en valgperiode som Movias bestyrelsesformand. Også på næstformandsposten er der genvalg til Knud Larsen (V) fra Vordingborg Kommune. Desuden vil Gentoftes borgmester Hans Toft (K) og medlem af Guldborgsund kommunalbestyrelse Kaj Petersen (A) fortsat have plads i Movias bestyrelse.

Nye i bestyrelsen er Frederiksbergs konservative borgmester Jørgen Glenthøj og medlem af kommunalbestyrelsen i Fredensborg Thomas Bak (V). De får følgeskab af de tre SFère: Ayfer Bajkal fra Københavns Borgerrepræsentation, Allan Schneidermann, der repræsenterer Region Hovedstaden, og Jørn Christensen fra Region Sjælland.

Ud af Movias bestyrelse træder Bent Larsen (V), Evan Lynnerup (V), Jesper Christensen(A), Olav Aaen (V) og Ole Find Jensen (A).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.