19. april 2024

Krimi: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt flere personer, som de mistænker for at stå bag flere indbrudslignende forhold i politikredsen.

Tre kvinder og to mænd blev tirsdag kokken 16.10 anholdt på Sydmotorvejen nord for Bårse. Deres bil var blevet set ved flere flere indbrudslignende forhold i løbet af dagen.

Allerede klokken 12.41 fik politiet anmeldelse om et indbrudsforsøg på Sneserevej i Snesere ved Tappernøje, hvor de fem mistænkte blev overrasket ved ejendommen. Da vidner opdagede dem, forsvandt de fra stedet i en Mazda på svenske plader.

Klokken 13.35 var banden nået til Alstrup Skovvej i Nørre-Alslev. Her forsøgte de at fuppe sig ind i huset, men blev smidt ud af husejeren.

Klokken 15.43 så vidner, at den svenske bil holdt på en gårdsplads på en gård på Sundbyvej i Sundby ved Guldborg, og anmeldte det til politiet.

En betjent – som ellers havde fri – bemærkede umiddelbart efter bilen, da den kørte over Farø-broerne mod nord, og det lykkedes politiet at standse bilen kort tid senere.

Der er tale om udenlandske statsborgere: Tre kvinder i alderen 24-30, en mand på 31 og en dreng på 14; et par af dem har bopæl i Dragør.

Det undersøges nu, om de fem kan have forbindelse med andre indbrud, der er sket den seneste tid.

De anholdte fremstilles senere i dag i grundlovsforhør ved retten i Næstved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.