Politiet hentede folk til retten

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk


Greve: Lokalpolitiet i Karlslunde har i de meget tidlige morgentimer været rundt i Greve for at hente folk, som udeblevet fra fogedretten.

I alt 17 personer fik den meget kedelige oplevelse at blive vækket af politiet og kørt til politigården. Fem personer kunne politiet af forskellige årsager ikke anholde, men her er der lavet en aftale om, at de selv møder frem.

Alle personerne er tilsagt til fogedretten ved forkyndelse, hvorpå der står, at man risikerer at blive anholdt, hvis man ikke møder. Alle er derfor helt klar over, at de skulle have mødt frem til retsmødet, oplyser politiet. Da disse folk ikke mødte frem, afsagde fogedretten en anholdelseskendelse på vedkommende. Det var så politiets opgave at indbringe personerne til fogedretten.

Politiet må opfordre til, at folk der er tilsagt til at møde i fogedretten, faktisk møder frem. Skulle man være forhindret, kan man altid ringe til fogedretten og få en anden tid. Så slipper man for den ubehagelighed, det givet vis må være at blive hentet af politiet sidst om natten.

Lokalpolitiet i Karlslunde vil i den kommende tid foretage yderligere morgenture, så man opfordrer folk, der skulle have mødt i fogedretten til straks frivilligt at møde frem. Uden politiets hjælp – forstås.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.