27. april 2024

Nykøbing Sj.: Sent i aftes anmeldte en villaejer fra Vesterbro i Nykøbing Sj., at han netop havde overrasket tre mænd, som havde brudt en dør op i hans hus. Da han råbte op, flygtede mændene i en rød stationcar, der holdt på vejen.

En patruljebil kørte frem til huset, mens en anden ledte efter bilen. På Nykøbingvej nord for Herrestrup mødte patruljen en rød stationcar med mindst tre personer, der efter beskrivelsen svarede til den, der flygtede fra indbruddet.

Noget kunne tyde på, at det var rette bil, for da patruljen forsøgte at få bilen til at standse, ville føreren af den røde bil det anderledes. Han satte farten op, og politiet måtte følge bilen til Snertinge.

Undervejs smed personerne i bilen forskellige effekter ud fra bilen. I rundkørslen Nykøbingvej og Kalundborgvej fik patruljen hjælp af endnu en patruljebil. Sammen fik de spærret den flygtende bil inde. Den prøvede dog at bakke bort fra stedet, og ramte en husmur.

Føreren af bilen blev anholdt på stedet, mens tre andre mænd i bilen flygtede fra stedet til fods og slap væk. Alle i bilen beskrives som af østeuropæisk afstamning. Den anholdte blev fragtet til politigården i Roskilde, hvor man p.t. prøver at finde ud af, hvem han er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.