I København er julemændene grønne

Grønne julemænd i København. Foto: Christian Alsing/Copenhagenmediacenter.com

Grønne julemænd i København. Foto: Christian Alsing/Copenhagenmediacenter.com


COP 15: Normalt er julemænd røde og julen hvid. Men under klimatopmødet (COP15) i København er julen grøn – selv julemændene!

Under COP15 bugner København af aktiviteter med grønt fortegn – fra pedaldrevne lys på Rådhuspladsens juletræ, til økologiske julemarkeder og altså grønne julemænd, som byder alle byens gæster velkommen med budskabet om, at de er kommet til en by, der er åben for verden!

På COP15-åbningsdagen den 7. december kom julemændene vidt omkring, og flere spærrede øjnene op, da de i Københavns Lufthavn, på Strøget og ved metrostationerne blev mødt af grønne julemænd, der delte badges ud med klimamotiver og budskabet COPENHAGEN – Open for hope. Den 16. og 17. december huserer de grønne julemænd igen ved bl.a. Københavns Lufthavn, Strøget, Tivoli, metrostationer og Rådhuspladsen.

Julemændene er grønne i år
Budskabet COPENHAGEN – Open for hope udspringer af Københavns nye brand COPENHAGEN – open for you, der er søsat af Wonderful Copenhagen og Copenhagen Capacity. Og det passer bedre end nogensinde til byen, som under COP15 byder velkommen til cirka 15.000 delegerede, pressefolk, NGO’ere og VIP’er, for ikke at tale om alle de miljøinteresserede gæster og folk på julegaveshopping som også valfarter til København i disse dage.

Og København bugner af aktiviteter under COP15. Cirka 100 grønne events bliver det til, og det omfatter alt fra koncerter på Rådhuspladsen, foredrag, udstillinger og alternative klimamøder.

Du kan læse mere om de kulturelle aktiviteter under COP15 på www.cop15culture.com, eller hente det fulde kulturprogram og det fulde topmødeprogram samt turistinformation på cphopen.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.