Seks nye medlemmer til Realdanias repræsentantskab

Erhverv: Omkring 400 deltog i går på Realdanias valgmøde i Ringsted. På valgmødet valgte medlemmerne, der kommer fra Vest- og Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn seks nye medlemmer til Realdanias repræsentantskab for en 4-årig periode.

Inden selve valghandlingen præsenterede alle otte opstillede kandidater sig fra talerstolen. De seks kandidater, der blev valgt til Realdanias repræsentantskab er: flemming Arne Hansen, direktør, Skælskør – Alexandra Husted-Andersen, direktør, Nysted, – Helle Lundsgaard, direktør, Ringsted – Jørgen Mejlgård, direktør, Slagelse – Per Roos, erhvervscenterdirektør, Ringsted og John Sørensen, advokat, Maribo.

På valgmødet fortalte Realdanias bestyrelsesformand, Jesper Nygård og adm. direktør Flemming Borreskov om Realdanias virksomhed og om nogle af de over 1000 forskellige projekter, som Realdania har støttet med i alt over 10 mia. kroner, siden Realdania begyndte sit filantropiske virke for ni år siden.

Det handler om udviklingen af byer og landsdele, fremtidens byggeri og bygningsarven – om det åbne land, kulturlandskabet – og om at bidrage til bæredygtighed på alle niveauer: Socialt og sundhedsmæssigt, miljø- og ressourcemæssigt samt økonomisk.

Realdania er en forening med medlemsdemokrati, der driver filantropisk virksomhed på basis af sin investeringsvirksomhed.
Der sidder 109 medlemmer i Realdanias repræsentantskab. De fører kontrol og tilsyn med, at bestyrelse og direktion yder deres bedste i realiseringen af Realdanias formål og strategier. De vælger bestyrelse, vælger revision, godkender årsrapport og godkender vedtægterne. Repræsentantskabets medlemmer formidler også viden om Realdania til deres egne netværk, videregiver deres private og professionelle erfaringer til Realdania og følger på forskellig vis med i, hvad der debatteres i det byggede miljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.