25. april 2024

Greve: To unge mænd blev i nat anholdt efter et indbrudi Blockbuster på Hundige Centervej.

Kl. 0228 anmeldte et årvågent vidne, at han netop havde set to mænd knuse en rude og kravle ind i Blockbuster-forretningen.

Vidnet holdt øje med stedet, og da politiet kom frem, kunne han til patruljen fortælle, at tyvene netop var ved at stikke af på en knallert, læsset med pengekassetter fra forretningen.

Patruljen prøvede at spærre tyvenes flugtvej med patruljebilen, hvilket fik føreren af knallerten til at forsøge at vælte patruljebilen med knallerten. Det var en stor fejl, for det lykkedes ikke. I stedet væltede knallerten, og passageren blev anholdt.

Føreren af knallerten var dog ikke færdig. Han valgte at forsøge at løbe fra politiet. Det var en ny fejl, for det lykkedes heller ikke. For patruljen havde Buster med. Buster er en meget dygtig politihund, som hurtigt fik sporet den flygtende tyv gennem Gersagerparken og et villakvarter til Højager, hvor tyven blev anholdt.

De to mænd på 17 og 18 år fra henholdsvis Ishøj og Rødovre blev taget med til politigården, hvor de i skrivende stund sidder til afhøring. Politiets juristvagt vil vurdere, om mændene skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.