Dørmand sigtet for vold
Nykøbing F. En 22-årig dørmand er blevet sigtet for vold efter noget ballede foran et diskotek i Nykøbing F.

Natten til lørdag opstod der på et tidspunkt ballade foran diskotek The Place på Brovejen i Nykøbing F. En 15-årig mand fra Korsør, som var gæst på stedet, var kommet i slåskamp med en anden gæst. Dørmanden på The Place forsøgte at stoppe slagsmålet. Men det blev den 15-årige gal over, og forsøgte at slå ud efter dørmanden – en 22-årig mand fra Korsør. Dørmanden passiviserede herefter den 15-årige med flere knæspark i brystet og maven, hvilket politiet vurderede var i overkanten. Derfor blev den 22-årige sigtet for vold.

Den 15-årige blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og fik forbud mod at komme på The Place.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.