Dørmand sigtet for vold

Nykøbing F. En 22-årig dørmand er blevet sigtet for vold efter noget ballede foran et diskotek i Nykøbing F.

Natten til lørdag opstod der på et tidspunkt ballade foran diskotek The Place på Brovejen i Nykøbing F. En 15-årig mand fra Korsør, som var gæst på stedet, var kommet i slåskamp med en anden gæst. Dørmanden på The Place forsøgte at stoppe slagsmålet. Men det blev den 15-årige gal over, og forsøgte at slå ud efter dørmanden – en 22-årig mand fra Korsør. Dørmanden passiviserede herefter den 15-årige med flere knæspark i brystet og maven, hvilket politiet vurderede var i overkanten. Derfor blev den 22-årige sigtet for vold.

Den 15-årige blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og fik forbud mod at komme på The Place.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.