To polske tyve anholdt

Holme Olstrup: To tyve blev i går fanget efter hjælp fra årvågen borger

Et godt samarbejde mellem en årvågen borger og politiet førte i går til anholdelsen af to polske mænd, der blev sigtet for tre indbrud i biler. De to mænd fremstilles i dag i retten i Næstved.

En 45-årig mand fra Holme-Olstrup blev i går formiddags opmærksom på en polsk varebil, der holdt i rabatten ved Holmegård Gods. Der var to mænd omkring bilen, som opførte sig mistænkeligt – bl.a. så han, at de bar nogle kasser, der var gemt i et krat, ind i bilen. Derfor kontaktede manden politiet, mens han fulgte efter varebilen, der kørte mod Rønnede og derefter på motorvejen sydpå. Ved afkørslen ved Vordingborg ventede flere politipatruljer på den polske varevogn.

I bilen fandt politiet tyvekoster fra flere tyverier, og derfor blev de to polske mænd på hhv. 34 og 36 år anholdt og sigtet for tyveri. De fremstilles i dag i retten i Næstved.

– Vi kender de to polakker særdeles godt, siger politiinspektør Thorkild Steen Jensen. – De har begge tidligere domme for tyveri, og har faktisk indrejseforbud i Danmark indtil hhv. 1014 og 1013. Derfor er vi meget glade for, at vi med en god og årvågen borgers hjælp fik fat i dem i går. I det hele taget er borgernes hjælp i kampen mod kriminalitet uvurderlig, slår Thorkild Steen Jensen fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.