Bevæbnede mænd måtte opgive røveri
Køge: Et par knap så heldige unge mænd, forsøgte i går at røve DøgnBrugsen på Ølsemaglevej i Køge.

Da de to røvere kom til butikken, kunne de ikke komme ind. Ekspedienten havde nemlig låst døre på grund af tidligere røvererier og selvom de sparkede til døren, ville ekspedienten ikke lukke op. Måske havde det noget at gøre med, at begge mænd havde hætten fra deres trøjer trukket godt over hovedet og at de skjulte deres ansigter.

Mændene forsvandt fra stedet og politiet blev tilkaldt.

På overvågningsbilleder kan man se, at begge mænd formentlig havde knive i hånden og var maskeret, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, der derfor antager, at deres hensigter var onde og anser sagen som forsøg på røveri.

Mændene beskrives som:

A: 15-25 år, ca. 174 cm. høj, slank af bygning, iført en sort North Face jakke med pelskrave på hætten, cowboybukser og hvide kondisko. Han var maskeret med et klæde for ansigtet. Havde handsker på og bar på en kniv-lignende genstand.

B: 15-25 år, ca. 170 cm. høj, slank af bygning, iført sort North Face jakke, jeans med mønster på baglommerne og Adidas sko. Han havde et sort klæde for ansigtet. Han bar handsker og havde en kniv-lignende genstand i hånden.

Lokalpolitiet i Køge vil gerne tale med vidner, der har set episoden, eller som har oplysninger i sagen. Ring 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.