Røvede nøgler og låste sig ind på grillbar
Helsingør: Tre mænd røvede i går nøglerne til en grillbar og låste sig ind i grillen og stjal weekendens omsætning.

Røverne passede en 17-årig dreng op på stisystemet ved Rønnebær Allé omkring kl. 21.30. Røverne truede drengen med en kniv og tog hans nøgler til Rønnebærgrillen, hvorefter de låste sig ind på grillen og stjal weekendens omsætning.

De tre gerningsmænd beskrives som:

A: mand, af anden etnisk oprindelse end dansk, 20-25 år gammel, ca. 175 cm høj. Iført mørkt tøj og mørk dynejakke med hætten trukket over hovedet. Talte gebrokkent dansk.

B: Mand, af anden etnisk oprindelse end dansk, ca. 170-185 cm, spinkel af bygning. Iført sort lang dunjakke med hætte trukket over hovedet. På hætte var der en lys pelskant. Han var ligeledes iført lyse bukser og sorte gummisko.

C: mand, af anden etnisk oprindelse end dansk, ca. 170-185 cm. Iført sort lang dunjakke med hætte trukket over hovedet. Oven på hætten var der påsyet en rektangulær mærkat på ca. 5×2 cm. Ligeledes på venstre overarm var der påsyet en ca. 10×10 cm firkantet mærkat. Han havde tildækket ansigtet med et mørkt klæde. Iført mørke bukser.

123456789

Skriv et svar