6-årig pige dræbt af knallertkører
Herfølge: En kun 6 år gammel pige er død efter at hun i aftes blev kørt ned af en 15-årig dreng på knallert.

Pigen cyklede kl. 20.30 mod ad Holmebækvej i Herfølge, da en 15-årig dreng påkørte hende bagfra med en hastighed på 75-80 km/t. Ifølge politiet, var den høje hastighed årsag til, at drengen ikke kunne undvige uden om pigen.

Pigen blev slynget af cyklen og pådrog sig alvorlige kvæstelser i hovedet. Klokken 04.00 i morges døde hun af sine kvæstelser.

Den 15-årige dreng brækkede begge arme, fik en flænge i baghovedet og skade på den ene ankel. Drengen havde styrthjelm på, men havde ikke spændt den fast. På grund af sin unge alder, måtte drengen slet ikke føre knallert og den ulovlige knallert var ikke forsikret, oplyser politiet.

– rl

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.