26. april 2024

Kriminalitet: To mænd på henholdsvis 28 og 16 år vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for både hjemmerøveri og voldtægt.

Kort efter klokken seks i går morges ringede to mænd på døren hos en 61-årig kvinde på Falkevej i Sakskøbing, og truede hende med en pistol til at udlevere et mindre pengebeløb. De stak herefter af i offerets bil, en sort Hyundai, som straks blev efterlyst i radioen.

Kort efter denne anmeldelse fik politiet yderligere en anmeldelse fra en 60-årig kvinde fra Søllested, som fortalte, at hun klokken tre natten til i går havde været udsat for røveri og fuldbyrdet voldtægt af to mænd, som svarede til beskrivelsen af de mænd, der havde begået røveriet i Sakskøbing. Efter voldtægten ville mændene tilsyneladende køre hende til en hæveautomat, da hun ikke havde kontanter derhjemme, men det lykkedes for kvinden at stikke af.

Klokken ca. 9 i går formiddag politiet denn sorte Hundai i Nakskov og en halv time senere, blev de to mistænkte mænd anholdt i en lejlighed på Strandpromenaden i byen. Anholdelsen forløb uden dramatik.

De anholdte er en 28-årig mand fra Vestlolland der i forvejen var efterlyst af politiet, efter at være undveget fra en af Kriminalforsorgens institutioner hvor han afsonede en dom. Den anden anholdte er en 16-årig ung mand, der ligeledes er fra Vestlolland.

– Vi har trukket på alle tilgængelige ressourcer i denne sag, fortæller politiinspektør Steen Nørskov.

1 thought on “To mænd anholdt for hjemmerøveri og voldtægt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.