Politiet efterlyser vidner til røveri
Høje Taastrup: Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner til et røveriforsøg mod en værditransport sent mandag aften.

Tre sydlandsk udseende mænd med pistol, forsøgte mandag aften kl. 22.42, at røve en værditransport på P-pladsen ved Føtex i City 2 i Høje Taastrup.

Chaufføren af værditransporten blev truet med pistol, netop da han åbnede bilens varerum.

Gerningsmændene tapede chaufførens hænder sammen med gaffa-tape og forsøgte at få ham til at skaffe adgang til pengene. På grund af sikkerhedsforanstaltninger var det ikke muligt. De forsøgte i stedet at opbryde en pengecontainer, hvorved en grøn farvepatron blev udløst.

Gerningsmændene flygtede herefter fra stedet med uforrettet sag, muligvis med stænk af grønt farvestof på sig fra farvepatronen.

Alle tre gerningsmænd beskrives som sydlandske af udseende, 18-20 år og maskeret med tørklæder for ansigterne. De medbragte en pistol.

Politiet vil meget gerne i kontakt med den unge mand, som kort efter røveriforsøget kom forbi pengetransporten og hjalp chaufføren med at komme fri af gaffa-tapen. Politiet vil også gerne tale med personer, der var i området ved City 2 i tidsrummet omkring røveriet og personer som
evt. har oplysninger om gerningsmændene og/eller deres flugtrute.

– rl

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.