26. april 2024

"Arkivfoto:Hvidovre: Kort før klokken tre natten til søndag, anmeldte en 65-årig mand, at han havde været udsat for et groft røveri.

Manden havde været alene i grillbaren for at gøre rent, da to gerningsmænd var trængt ind gennem en kælderdør. De overfaldt ham og bagbandt ham med nylonsnor. Derefter havde de skubbet ham omkuld og slået ham i baghovedet to gange med en flaske.

Gerningsmændene stjal en pung med kontanter, en guldkæde med jadesmykke med et kinesisk skrifttegn i midten og pengekassetter fra grillbarens spillemaskiner.

Politiet blev til stedet og afsøgte området uden held. Manden havde en del knubs efter røveriet og blødte bl.a. fra issen, så han blev efterfølgende kørt på skadestuen.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand. Ca. 20 år og ca. 175 cm høj. Almindelig af bygning. Kort, sort hår og nybarberet. Iført sort læderjakke og sorte bukser, sko og handsker. Talte østeuropæisk og engelsk.

B: Mand. Ca. 25 år og ca. 180 cm høj. Almindelig af bygning. Kort, sort hår. Iført sort tørklæde for underansigtet, sort læderjakke og sorte bukser, handsker og sko. Talte østeuropæisk med karakteristisk dyb stemme.

Politiet modtager meget gerne oplysninger fra vidner eller borgere i sagen. Henvendelse kan ske på tlf. 4386 1448.

– rl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.