Gemte narko sammen med personlige papirer

Roskilde: En 28-årig mands identitetspapirer blev opbevaret sammen med en større mængde narko.

En politipatrulje på Roskilde Festivalen henvendte sig i aftes til en gruppe festivalgæster i et telt på campingområdet. Betjentene mistænkte dem for at være i besiddelse af narkotika og da betjentene undersøgte teltet fandt de da også lidt over 50 gram amfetamin, 82 gram hash samt 6120 kroner i kontanter. Sammen med de mange penge og narkotikaen lå også identitetspapirer og personlige genstande, som tilhørte en 28-årig mand fra København.

Den 28-årige var dog ikke selv tilstede, men blev anholdt i løbet af i nat og taget med til politigården i Roskilde.

– ms

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.