Næsten 400 kørte med sprit eller narko i blodet

Hele landet: Næsten 400 spiritus- eller narkopåvirkede bilister blev taget i sidste uge i forbindelse med den landsdækkende spiritus- og narkotika kontrol.

Kontrollen blev sat i værk som opfølgning på kampagnen "Dit spørgsmål kan stoppe en spritbilist" og i løbet af ugen kontrollerede politiet 12.525 førere ved de målrettede kontroller. Der blev konstateret i alt 1.982 forseelser, heraf var 135 spirituskørsel og 6 handlede om kørsel med narkotika eller medicin i blodet.

Men også gennem den almindelige patruljering og i forbindelse med færdselsulykker, blev der afsløret spritbilister. 342 spritbilister blev stopper, heraf var 48 indblandet i færdselsulykker. I alt afslørede patruljerne 28 personer med narkotika eller medicin i blodet. Af dem var 3 impliceret i færdselsulykker.

Men det var ikke kun sprit- og narkobilister der blev taget af politiet. 699 personer blev stoppet for at køre uden sikkerhedssele, 34 havde børn med i bilen som ikke var spændt fast og 88 kørte uden at have erhvervet kørekort eller selvom det var blevet frakendt.

– po

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.