Syv års fængsel til Stein Bagger

Kriminalitet: Den bedragerisigtede IT-Factory direktør, Stein Bagger, blev i dag dømt ved Retten i Lyngby.

Stein Bagger var tiltalt for svindel til en værdi af 861 millioner kroner. Svindlen var blandt andet foregået gennem en såkaldt leasing-karussel og ved at Stein Bagger i 61 tilfælde havde forfalsket bestyrelsesformand i IT-Factory Asger Jensbys underskrift.

Anklageren, Vice-statsadvokat Per Justesen krævede 8 års fængsel + 50% på grund af sagens omfang, i alt 12 års fængsel.

Stein Baggers forsvarer, Lars Kjeldsen, krævede derimod maksimalt 6 års fængsel, blandt andet med henvisning til, at hans klient havde meldt sig selv og havde hjulpet Bagmandspolitiet med opklaringen af sagen.

Dommer Søren Holm Seerup, valgte at fængsle Stein Bagger i syv år. Desuden konfiskeredes værdier til en værdi af 50 millioner kroner fra Stein Bagger og hans kone Anette Uttenthal. Også Stein Baggers Eks-kone, Martina Bagger, vil få konfiseret værdier.

Leveret af: iNyheder.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.