Vild biljagt i Frederikssund i nat

Frederikssund: To mænd blev i nat anholdt efter en vild biljagt gennem Frederikssund. Det skriver Hornsherredavis.dk

En politipatrulje observerede ved halvtre-tiden en mistænkelig varebil og personbil på Strandvangen. Da patruljen forsøgte at standse varebilen, drejede føreren skarpt på rettet og forsøgte at køre ind i patruljevognen.

Betjenten bag rettet i patruljebilen måtte bremse hårdt op, for at undgå en koalision. Derefter gik det med ca. 120 km/t ad Strandvangen og videre ad Marbækvej til stationen, hvor den varebilen kørte ind på byggepladsen og via cykelstierne kom ud på Roskildevej. Biljagten fortsatte ad Jenbanegade og Havnegade, hvor det var tæt på at gå galt. En gruppe unge diskoteksgæster, der stod foran Diskotek Concorden var tæt på at blive ramt af varebilen. Biljagten fortsatte ad Bruhnsvej, Servicegaden og Foderstofgården før det lykkedes patruljen af standse varebilen.

Varebilens fører flygtede fra stedet til fods og det lykkedes ikke betjentene at fange ham i første omgang.

En betjent havde genkendt den personbil, der kørte sammen med varebilen på Strandvangen og det ledte politiet til et sommerhus i Kulhuse. I huset opholdt en 17-årig dreng fra Jægerspris og en 21-årig mand fra Skævinge sig. Begge blev anholdt og den 17-årige erkendte over for politiet at det var ham, der havde kørt varebilen. Han forklarede, at han var gået i panik, fordi han ikke havde kørekort.

Den 17-årige er blevet sigtet for blandt andet overtrædelse af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.