29. marts 2024

Holbæk: Torsdag aften klokken 20.30 begik to maskerede mænd røveri mod supermarkedet Lidl på Tåstrup Møllevej i Holbæk.

To maskerede mænd trængte ind i forretningens baglokale, da personalet åbnede forretningens bagdør.

En af de ansatte blev sparket i maven og med en pistol blev han truet til at lægge sig ned på gulvet, hvorpå han fik fikseret sine håndled på ryggen med nogle strips.

"Arkiv
Andet personale fra forretningen blev ligeledes tvunget ned på gulvet, hvorefter alle, ialt 4 personer, blev fikseret med strips.

Herefter blev den lederen af forretningen gennet ud i baglokalet, hvor han med kniv blev truet til at åbne skabe med penge. Et p.t. uopgjort beløb blev udleveret til gerningsmanden i sedler og mønt. Pengene transporteret bort fra stedet i den ene røvers rygsæk.

Gerningsmændene beskrives som:

A: mand, 170 cm høj, alm. af bygning, 18-20 år, anden etnisk herkomst end dansk, iført halstørklæde med hvide tern, sort hue og adidasbenklæder med hvide striber, medbragte en sort rygsæk – truede med en kniv.

B: mand, 170 cm høj, alm. af bygning, 18-20 år, anden etnisk herkomst end dansk, idørt sort hættetrøte med en hvid kongekrone på brystet som motiv, mørke cowboybenklæder, hvide sko – truede med en lille sort mat pistol og størrelse svarende til politiets tjenestepistol.

B havde under røveriet en meget aggressiv adfærd mod personalet i forretningen.

Under røveriet talte gerningsmændene gebrokken engelsk til hinanden, ligesom de talte indbyrdes med sprog svarende til det mellemøstlige område.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser vidner til røveriet – henvendelse på tlf. 114 eller 46351448

– rl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.