20. april 2024

København: Kort efter klokken 22, fik politiet flere anmeldelser om skud i området omkring Heimdalsgade og Hothers Plads i København.

Da politiet nåede frem til stedet, fandt man en række patronhylstre på Heimdalsgade ud for nr. 12-14.

Området blev afspærret, hvorefter politiet gik igang med at undersøge stedet nærmere og afhøre vidner. Vidnerne kunne fortælle, at man havde set 2-3 mænd og at der var blevet skudt fra et grønt område ved Midgårdsgade og Hothers Plads. På stedet fandt politiet mange patronhylstre fra et kraftigt skydevåben. Ifølge vidnerne var der afgivet flere sludsalver i retning mod Mimersgade.

Gerningsmændene løb ad en sti mod Tagensvej, hvor et vidne havde set en rød Fiat Punto køre hurtigt fra stedet.

På Heimdalsgade ud for Midgårdsgade var et køretøj blevet ramt af et projektiv på højre forskærm o gi et vindueparti i 1. sals højde på Heimdalsgade 71-73 blev der fundet tre skudhuller. Ved grønthandleren Mimersgade/Heimdalsgade fundet et projektil i husmuren. I alt fandt politiet 24 patronhylstre.

Senere på aftenen meddelte Nordsjællands Politi, at man var rykket ud til en brændende bil på Vageboled i Holte. Der var tale om en rød Fiat Punto. Bilen, der var blevet meldt stjålet i fredags, udbrændte totalt.

– rl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.