Røveri mod apotek

Roskilde: Tirsdag eftermiddag begik en knivbevæbnet mand røveri mod et apotek på Køgevej i Roskilde.

Manden kom ind i forretningen kort efter klokken 15.30 og truede en kvindelig ansat med en kniv, mens han sagde: 'åbn kassen'. Den ansatte gav røveren penge fra kassen, som derefter stak af fra stedet.

Den kvindelige ansatte var meget chokeret efter røveriet.

Røveren beskrives som værende mand, 30-40 år gammel, spinkel af bygning og narkomantype. Han var iført en sort trøje og bar en sort hætte med huller til øjnene. Der er ingen nærmere beskrivelse af kniven.

Et vidne så manden forsvinde på en gammel herrecykel ad Køgevej.

Politiet vil gerne høre fra personer, der kan have set røveren forsvinde fra apoteket, eller som har andre oplysninger, der kan hjælpe til opklaring af sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 46 35 14 48.

– rl