20. april 2024

Holbæk: Fredag morgen blev en mand fundet siddende i en bil på parkeringspladsen ved Brugsen i Ladegårdsparken i Holbæk med blod i ansigtet.

Manden, en 30-årig tamilier, blev fundet siddende i sin røde Peugeot 206. Hverken politiet eller personalet fra lægeambulancen kunne komme i kontakt med manden, der var iført sit arbejdstøj.

Efterforskningen viste i løbet af dagen, at han var kørt fra sin arbejdsplads omkring klokken 23.30 og politiet formoder, at han er komet til parkeringspladsen i Ladegårdsparken omkring midnat.

Politiet ved ikke om manden har været ude af bilen efter ankomsten til parkeringspladsen eller om han først har sat sig ud i bilen senere på natten og dernæst er blevet overfaldet.

Den 30-årige bor alene i en lejlighed i Ladegårdsparken.

Politiet vil gerne høre fra vidner der har set eller hørt overfaldet eller andet af politimæssig interesse på stedet mellem midnat til fredag og klokken 08.45 fredag morgen, hvor politiet modtager anmeldelsen.

Politiet ved, at en 70-årig mand kort inden anmeldelsen var henne og kigge ind i bilen. Han mistænkes ikke for overfaldet, oplyser politiet.

Den 30-årige somalier havde fået kraniebrud som følge af volden.

Midt og Vestsjællands Politi, Lokalpolitiet i Holbæk kan kontaktes på telefon 114 eller 46 35 14 48.

– rl