Røvere tog våben og udstyr
Roskilde: Tre gerningsmænd røvede mandag inden lukketid forretningen Roskilde Jagt & Outdoor i Algade.

De tre mænd var kommet ind i forretningen som kunder, men da ejeren henvendte sig til dem, blev han slået i ansigtet og fik trukket en hætte over hovedet. Røverne bagbandt derefter ejeren med tape og lukkede ham inde på et toilet.

Røverne stjal derefter nogle jagtrifler og jagtgevæerer samt ammunition til våbenene. Røverne tog også 8 luftgeværer og fem luftpistoler, samt en del fiskeudsyr, jagttøj, våbentøj og kassebeholdningen.

Gernignsmændene kørte fra stedet i et ukendt køretøj – men politiet formoder, at det var en større personbil eller kassevogn.

Gerningsmændene beskrives som:

A: østlandsudseende mand, ca. 185 cm høj, bred/muskuløs af bygning, sort hår, iført en sort trøje – formentligt en flis.

B: østlandsudseende mand, ca. 170 cm høj, spinkel af bygning, mørkt næsten skaldet hår, har en guldtand, iført en sort trøje – formentligt en flis-trøje.

C: østlandsudseende mand – intet om signalement.

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser vidner til hændelsen – såvel vidner som kan oplyse noget vedr. gerningsmændene som vidner, der kan oplyse noget vedr. anvendte køretøj. Vidner kan henvende sig til politiet i Midt- og Vestsjælland på tlf. 114.

– rl

123456789