16-årig pige: Far vil slå os ihjel

Holbæk: En 16-årig pige fra Holbæk frygter at hendes egen far vil slå hende og resten af familien ihjel. Det skriver Ekstra Bladet mandag.

Pigen bor sammen med sin mor, som i efteråret flyttede fra faderen. Siden har familen været udsat for trusler, skriver avisen.

– Siden han og mor skiltes i oktober sidste år, har han forfulgt os med dødstrusler på sms og mail. Han har smadret rude og sparket døren ind hos min storebror, fortæller pigen til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Senest forsøgte han at køre min mor og stedfar ned med sin bil, inden han torpederede min bror på cykel så han væltede.

Lokalpolitiet i Holbæk har fået flere anmeldelser i sagen, men har hidtil vurderet at der ikke var grundlag for at give faderen et tilhold. Men nu overvejer politiet, på baggrund af den seneste anmeldelse, om der alligevel er grundlag for at give faderen tilhold.

– rl