25. april 2024

Ringsted: Den 22-årige Hamid Alioua, der har været efterlyst for forsøg på mandrab efter en skudepisode lørdag den 5. april, er blevet anholdt.

"Foto:Ved skudepisoden blev to brødreskudt i et rækkehus på Sct. Gertrudsvej i Ringsted. Den ene blev ramt i hånden, mens den anden blev alvorligt såret ved at skud i maven.

Den 22-årige forsvandt efter skudepisoden og politiet valgte dagen efter, at offentliggøre både navn og billede i et forsøg på at få ham til at melde sig selv.

Ringede til politiet
Chefen for efterforskningen i sagen om skudepisoden i Ringsted, Vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen oplyser, at Hamid Alioua mandag aften kontaktede politiet og fortalte at han var rejst ud af Danmark og nu befandt sig i et andet europæisk land. Den 22-årige lovede at han tirsdag formiddag ville rejse til Danmark. Men Hamid kom ikke til Danmark.

Politiet havde onsdag kontakt til Hamid Alioua, der tilkendegav at han ønskede at komme tilbage til Danmark. Han blev anholdt kl. 15.50 i en europæisk lufthavn. Præcis hvilket land eller lufthavn der er tale om, ønsker politiet ikke at oplyse, efter ønske fra Hamid Alioua.

Det forventes at han bliver udleveret til Danmark i løbet af 8-10 dage.

– rl